Családbarát borház

Találat: 1871

Borházunk családbarát, játékos programokat tudunk biztosítani a gyermekekkel érkezők számára. Kültéri játékok, homokozó, íjjászkodás, dartz, aszfaltkrétázás, fémdetektoros kolostordombi kincskeresés, várja a gyermekeket. Rosszidő esetén beltéri játékokkal: társasjátékkal, rajzversennyel, csocsó, kreatív játékokkal várjuk a gyermekeket, hogy a felnőttek, nyugodt hangulatban ízlelgethessék a finomabbnál finomabb borokat.

Családi borászat vagyunk, hagyományos kézi művelésűek szőlőink. Szőlőterületeink a Pincefalu rejtett dombjai között találhatók. Kiemelkedő területeink a" kolostordomb". A szőlők alatt régészeti csoda rejlik. Egy ezer éves kolostor maradványait tárták fel. A hajósi elbeszélés szerint: az arra járó vándor, néha még hallhatja az elsüllyedt kolostor harangjának zúgását. A kolostor utolsó tulajdonosa a Szultán fia Mehmed Musztafa volt.
Nemcsak a szőlőművelésünk hagyományos de a boraink is hagyományos módon készülnek, fahordókban érlelődnek. Végzettségem kádár, így a hordók minőségére nagy hangsúlyt fektetek. A borok széles választékát kínáljuk vendégeink számára